Silje Anett Haugen

Silje Anett Haugen

Master Permanent Makeup Artist. Makeup Artist. Browstylist


Erfaring

Utdannet som Frisør i 2000 og Makeup Artist i 2001, samt et vdg makeup kurs i Hollywood, LA, i 2008. Jobbet 10 år som freelance i Oslo, inkl 3 år for MAC Cosmetics og 2 år som lærer på makeup fagskole. Jeg har holdt mye forskjellige makeupkurs for enkelt personer og store grupper. Alltid jobbet mye med brudemakeup og kommer gjerne på location på bryllupsdagen, samarbeider med dyktige hårstylister for de som ønsker det.

Permanent Makeup Artist hos NorLiner i 2001, jobbet i flere salonger i Oslo og tatt flere videregående kurs og er utdannet som Master Permanent Makeup Artist hos Biotek Academy i Oslo fra 2007 til 2017. Har også jobbet som instruktør ved Biotek Academy Scandinavia.

Hudterapeut i 2004. Vært på uttallige kurs innen hud, kropp og helse. De fleste kurs har vært i Oslo, men også to kurs i Los Angeles. Startet og driftet en suksessfull beauty salong for ansikt og kropp i Lillehammer i 5 år og flyttet til Oslo i 2009 for å jobbe mer innen makeup bransjen. Startet og driftet suksessfull beauty salong i Asker i 2018 og her ville jeg kun ha spesial behandinger til ansiktet. Her tilbys de beste hudbehandlinger fra blant annet Dr. Schrammek  som har den verdenskjente Green Peel. Jeg fikk så fulle lister med en gang og måtte ansette flere hudspesialister. Jeg utførte derfor sjelden hudpleie pga fulle lister med makeup, brynstyling og permanent makeup. 1 september 2021 åpnet jeg en ny avdeling i Glads vei 20 på Grefsen i Oslo hvor kun fokus ligger på de fagene jeg brenner mest for; makeup, permanent makeup og brynstyling.

Udannet Brynstylist hos Bitch Brows i 2018 med videreutdanning hos Scandic Beauty i 2020, Brow Code og London Brow Company i 2021. Jeg jobber kun med de poplære behandlingene Browshape og Browlamination som gir mer fylde, rett form og en naturlig rå lekker løft.