SkinPen Microneedling

SkinPen™ er en kollagen stimulerende behandling som jobber aktivt med ansiktsrynker, akne- arr og strekkmerker. 

Metoden går ut på at kollagen-oppbyggingsprosessen stimuleres ved å prikke mange tusen små hull i underhuden. Underhuden reagerer med å lage nytt kollagent vev i en prosess som tar ca 4 uker. 

 

Hver behandling brukes spesial tilpasset serum som gir ekstra boost, samtidig som en collagen maske etter behandlingen vil gi næring, spenst og samtidig roe ned huden. De fire behandingstypene er:

Rejuvenation, hvor målet er å friske opp huden, og redusere små linjer og rynker.

Anti-rynke-behandling, hvor fokus er på rynker rundt munnen, øynene og i pannen.

Acne arr-behandling

Strekkmerkebehandling

 

Anbefalt behandlingsforløp er behandling hver 4. uke, over 4-6 behandlinger. Collagen maske gir et tillegg på 300kr. Veldig gode resultater sammen med PH Formula syre peel

Rejuvenation

Målet med behandlingen er å friske opp huden, redusere fine linjer og rynker. Behandlingen utføres vanligvis med en nål lengde på mellom 0,25 og 0,75 mm.

I forbindelse med behandlingen benyttes aktive serum som påføres huden.

Umiddelbart etter behandlingen vil huden være rød og varm. Denne reduseres i løpet av omtrent 4 timer og er borte etter 12-18 timer.

Allerede under behandlingen kan det sees en umiddelbar effekt – og dette er den beste dagen etter behandling. Hvis du ønsker å opprettholde effekten anbefales det å gjenta behandlingen hver 6-8 uke.

 

Antirynkebehandling

Her er målet å redusere rynker i bestemte områder – vanligvis ved munn, øyne, panne. Her bruker man vanligvis nåler som er litt dypere enn ved hudforyngelse. Denne behandlingen brukes først og fremst til å optimalisere kollagen prosessen, og behandlingen bør utføres i en serie på minst fire behandlinger med minst en måned mellom behandlingene.

Du vil se en umiddelbar effekt allerede etter første behandling – men det er behov for flere behandlinger for optimale resultater. Varigheten av virkningen kan variere fra person til person, men det er realistisk at det varer 1-2 år.

Det vil være rødhet etter behandlingen, – rødheten vil avta etter ca. 12 timer.

 

Fjerne arr - Behandling av aknearr

Målet med behandling av aknearr med Skinpen er å bryte ned arr og stimulere den underliggende huden til å produsere nytt kollagent vev. Her bruker man vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. I forbindelse med behandlingen blir det brukt en krem med en desinfiserende virkning som kunden vil ta med hjem for bruk mellom behandlingene.

Behandling av akne arr er alltid minimum fire behandlinger med minimum en måned mellom behandlingene.

Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag.

Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stede før etter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil være i stand til å fjerne arr helt, men du vil minimere synligheten av de essensielle.

 

Behandling av strekkmerker

Målet med behandling av strekkmerker med Skinpen er å bryte linjer og stimulere den underliggende huden til collagenous vekst. Her brukes det vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. I forbindelse med behandlingen brukes det en krem ??med effekt på strekkmerker som du vil ta med hjem til bruk mellom behandlingene.

Behandling av strekkmerker blir alltid framstilt i en serie av min. fire behandlinger med min. en måned mellom behandlingene.

Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag.

Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stedet før etter 4-6 behandlinger. Realistisk sett vil du aldri være i stand til å fjerne strekkmerker helt, men du vil være i stand til å minimere synligheten svært mye.

SkinPen Microneedling
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY