Korrigering fra annen salong

Dessverre er det flere som opplever å få mislykket resultat av uerfarne/useriøse artister, men dette kan heldigvis rettes på. Det er ofte blå/sort, rødt eller "flyter utover" i huden hvis artister bruker pigment som ikke er stabile eller hvis de går for dypt i huden. Biotek har flere pigmenter som er spesiallaget for korrigering, samt har jeg flere kurs bak meg som gjør at jeg kan flere triks for å få det penere. Ved bestilling av korrigeringstime ønsker jeg du kommer innom salongen eller sender et bilde i forkant så jeg ser om det er mulig å gjøre noe uten laserbehandling først. Det er veldig sjelden jeg ikke klarer å gjøre det pent/penere uten laser, men er det behov for dette har jeg noen klinikker jeg anbefaler.

Hvor mange behandlinger som kreves kan jeg ikke garantere pga det er umulig for meg å vite hvor mye pigment det er i huden fra tidligere artist, men som oftest er det 2-3 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom. Jeg kan garantere det blir finere, men en sjelden gang kan bryn bli litt gråaktig pga det er mye gammelt blå/sort pigment nede i huden fra tidligere behandlinger som gjør dette. Da anbefaler jeg alltid laser før vi gjør noe mer. Jeg kan garantere at det blir penere, men alle caser er forskjellig og noen ganger må man komme oftere enn 1 gang i året på behandligen "Påfyll" da det blåsorte / røde er sterke pigmenter som blir raskere synlig gjennom det nye resultatet utført av meg. Kunder med mye talg i huden må uansett komme litt før 12 mnd pga talg/fet hud forårsaker at fargen forsvinner raskere. 

Permanent Makeup

Permanent makeup

Biotek er verdens ledende innen permanent makeup. Det er en semipermanent makeup og en form for tatovering som blekes gradvis over 1-3 år avhengig av alder, hudtype, cellefornyelse, ytre påvirkninger og dybden på behandlingen. Naturlige pigmenter tilføres huden ved hjelp av spesialtilpassede nåler. Jeg bruker nå enus Permanent Beauty MacPen II og MacPen III som er det beste på markedet ift softe resultater, minmal med smerte også er den trådløs som gjør jobben enda enklere for artisten. Nålens penetreringsdybde er meget overfladisk og Zenus oppleves nærmest smertefritt sammenlignet med de fleste andre systemer. Biotek har et godt utvalg i stabile farger, hudfarger og korrigeringsfarger til blandt annet røde/blåsorte bryn. Alle kunder får gjerne en gratis konsultasjonstime først, og på selve timen tegner vi opp i forkant og vi er begge fornøyd og enige før vi setter igang. Fjerning/korrigering fra annen salong er noen ganger noe som må gjøres for å få ønsket resultat. Dette kan gi tillegg i pris. Påfyll anbefales innen 2 år. Behandlingen tar ca 1,5-2 timer.
 Kontaktskjema